Harrastekoris etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo ja joukkueen kotipaikka on Helsinki. Joukkueeseen kuuluu 12 jäsentä ja kalenterissa on 30 tulevaa treeniä tai peliä.

Harrastekorista Kumpulassa

Pakilan Visassa aloitti syksyllä 2017 uusi miesten harrastekorisryhmä, jonka tarkoituksena on houkutella mukaan koripalloa jo aiemmin pelanneita aikuisia. Ryhmässä on mahdollista harrastaa korista tosissaan, mutta vähän kevyemmin ja ilman suuria kilpailullisia tavoitteita. Vaikka takana olisi välivuosi tai useampikin, niin se ei haittaa. Ohjatuissa treeneissä pyritään mielekkäiden harjoitusten avulla tukemaan pelaajien yksilöllistä osaamista, käydään jonkin verran läpi mm. joukkuepelin perusteita ja taktiikoita sekä pyritään pelaamaan mahdollisimman paljon.

Syyskaudella 2017 harjoitukset kerran viikossa. Kevätkaudella 2018 harjoitusten lisäksi tavoitteena osallistua Koripalloliiton Eteläisen alueen miesten V divisioona peleihin sekä seuran mestaruusturnaukseen.

Harjoitukset Keskiviikkoisin, klo 19.00 - 21.00, Kumpulan liikuntakeskus (UniSport Kumpula)

Syyskauden (13.9. - 20.12.2017) hinta 115 EUR. TULE TUTUSTUMAAN JA KOKEILEMAAN ILMAISEKSI!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen
http://www.pakilanvisa.fi/koripallo/miehet/miehet-5-harrastekoris/
janne(piste)leino(miuku)pakilanvisa(piste)fi
harrastekoris(miuku)gmail(piste)com

www.instagram.com/harrastekoris
www.twitter.com/harrastekoris

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.